Vi är ett medelstort städföretag, verksamma inom lokalvårdens alla områden. Företaget bildades 1990 och som självständigt företag så har vi många års erfarenhet med oss i bagaget.

Alla våra medarbetare har flerårig yrkeserfarenhet och dessutom en gedigen grundutbildning.

Detta gör det möjligt för oss att tillämpa effektiva och rationella arbetsmetoder. Något som både våra kunder och vi vinner på.

Vår ambition är att erbjuda det lilla företagets smidighet och det stora företagets resurser. För oss på Cinderella Städ AB handlar det därför inte bara om att följa ett städprogram - det är istället slutresultatet som räknas.

Vår företagsidé bygger på:
· Flexibilitet   · Kvalitet   · Personligt ansvar


Vår flexibilitet innebör för Dig som kund att vi kan anpassa oss helt efter Dina önskemål och behov. Det gäller allt från förläggning av arbetstider, städprogrammets omfattning till graden av service.

Med kvalitet menar vi att Du som kund skall kunna se på resultatet att du anlitat fackmän. I en bransch som är full av "glada amatörer" gäller det att kunna erbjuda professionell service.

Vi ger dig helt enkelt mer för pengarna.

Täta kundkontakter är något vi på Cinderella Städ AB håller styvt på. Ärligt talat så är ju näjda kunder vår enda tillgång. Våra regelbundna uppföljningssamtal ger våra under ännu större möjlighet att styra våra insatser, en i regel mycket uppskattad detalj.

Önskar Du ytterligare information om vad vi kan erbjuda just Dig och Ditt företag är Du välkommen att ta kontakt direkt med oss.